Citiraj:
Autor reboot
od kud to hvatate? sa sljemena nema toga...
|
Antena mi je okrenuta prema Prisavlju.
Citiraj:
Autor Vuco
Ništ nemrem uhvatit na toj frekvi. Peh.
Nego, ja sam danas uhvatio valjda novi odašiljač od OiV-a, na 642000 Mhz. Ali mi je slabiji signal za 10% naprema Sljemenu (522000 Mhz).
|
Jap, fatio i ja, no signal mi je isti.
Citiraj:
Autor freedado
Imam DVB-S (skystar) i DVB-T (gigabyteU800) kartice.Za TV karticu sam koristio DVBviewer i Power cinema. Na DVBviewer imao bi sliku par minuta i onda bi nestala(valjda je razlog što je trial). Na Powercinema sam digitalni signal gledao bez problema a analogni je znao nestajati ali to mi nije smetalo. Pročitao sam ovu temu i odlučio instalirati MPortal i nakon instalacije isti mi prepoznaje samo sat.karticu. Uz to kod podizanja MP nestala mi je taskbar i start menu traka ali sam to uz malo muke povratio(to se dešava stalno kod podizanja MP ali mi se traka nekad zna vratiti sama a nekad ne!!!)
Danas mi se MP nije podigao nego mi je iskočio slijedeći prozor: 
Kako nisam našao u ovoj temi sličan problem molim pomoć. Osim toga sada mi i u Powercinema nema slike(ima tona) i kad minimiziram PCinema onda na desktopu imam sliku i ton?! 
|
Tebi se neš generalno smrdalo, daj probaj otvoriti novu temu pod problemi, ovak ti je zakopana pod dvb-t pa nije baš uočljiva.