View Single Post
Staro 14.07.2008., 18:56   #11
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Juggernaut Pregled postova
Visage... ne znam na koje EDice* mislis ( one na ventilatoru? )
Jok, na Cooltek kontroli.

Citiraj:
Takodjer imam taj pot, koristim ga vec ~ 2mj, 2 x 92mm, 1x 120mm i 1 x 140mm ventilatori su spojeni na njega ( nikakvih problema nisam imao s njime ).
Poanta je u tome da ste ti i Seth dobili neku normalniju seriju. Jesi citao mail gore? Za jedan komad sigurno ne bi priznali gresku u ovoj mjeri. Vidis da je sam Cooltektonicar kod njih izotvarao vise i uvjerio se da nije samo jedan primjerak u pitanju

Citiraj:
Meni je jedan kotacic u pocetku grebao po masci, ali sam ga za cak 1mm izvuko prema van, i gle cuda, vise ne struze, ko bi rekao...

Ovaj kod mene, ako sam malo dinamicnije protresao prema dole, barem dva su pikirala na pod.

Citiraj:
- LEDice na potu svjetle s obzirom na broj okretaja...
Sve je to u redu, ali ponavljam, kod mene je puno vise izrazenije i nepravilnije manifestiranje.

Citiraj:
S obzirom za tu lovu... nije da se zalim, no mogli su se ipak potruditi vise...
Pa sad ce se zasigurno potruditi ili naci neki bolji izvor. Nisam siguran tko je Vantecu bio izvor, ali njegova kvaliteta kucista, butonaca i maske je poput Saville Row manufakture naspram Coolteka. No kako je kod tebe ocigledno bolja situacije tad se nemas ni zasto brinuti. Srecom za mene, vec sam nasao vlasnika koji ce ljubazno ustupiti svog Nexusa.

Citiraj:
P.S. - Pot nije proizveden od strane Coolteka , vec neke kineske firme
To sam vec pojasnio u prvom postu

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 15.07.2008. u 06:37. Razlog: po'ispadalo par slova
Visage je offline   Reply With Quote