Joj, ja zaboravio na ovu temu
Citiraj:
Autor fanATIk
Vidiš, moj frend ima firmu koja ugrađuje klime. Ima i potpisan ugovor s nemampojmakojom firmom za održavanje klima. A ta firma ima u gomili svojih poslovnica samsung klime. I iz njegovog iskustva, LG se pokazao kao puno kvalitetnija klima od samsunga. Veli mi čak i da se jeftikaneri stila vivax manje kvare od samsunga.
Da nebi bilo da nešto reklamiram LG, i sam doma imam samsung klimu. Zasad radi dobro. 
|
@fanATIk, tak ti je i kod nas, mi smo ti ovlašteni za LG-a, Toshibu, Mitsubishi, Haier, Midea, Korel, Aux, Mitsui, Fujitsu, GE, Gree itd. i od svih smo najviše problema imali sa LG-om

Valjda se tak potrefi, niti jedan Brand nije otporan na kvarove.
@Raul, da, zaboravio sam Daikina, on je također vrhunski brand te se uz Toshibu i Mitsubishia uglavnom koristi u profesionalne svrhe, rijeđe za objekte poput kuća i stanova zbog svoje paprene cijene
@Zmalamuth, tak je, nemreš te 3 klime direkno uspoređivati i reč koja je bolja! Sve 3 predstavljaju vrh u kvaliteti, sa niti jednom nemreš fulati, a koju ćeš kupiti uglavnom odlučuje ili dizajn (koji ti više paše) ili koje ime preferiraš!