Tema: 4800 Serija
View Single Post
Staro 14.07.2008., 14:03   #720
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Znači ti si jedan od onih koji vole gledat test novog Ferrarija kako gmiže 40km/h kroz grad ?
Mislim da upravo iz testa viših rezolucija možeš doznati više o kartici, njenim mogućnostima i granicama...
Ti gledaš Ferrarija ili ga voziš?

Kakve mi koristi 2560x1600 reza,ajde mi to molim te,bez imalo ljutnje,objasni..

1280x1024 je CRT reza,1920x1200 neki objektivni max LCD-a..ako ne i 1650.. prema tome glupo,nesuvislo,i nepotrebno.Čisto qrčenje.

Ja sam jedan od onih koji voze BMW-a kockicu i viču Ferrarijima da su seljačine,nije sve u sirovoj snazi.Što to vrijedi 90% usera ovdje ?

Joj divno,vidi..moći ću igrati na toj rezi,a gdje to? Molim te..na LCD telkama full hd je 1920x1200...

A takvi 2xyz monitori su 10000kn..bolje da su testirali na normalnim procevima,normalnim rezama i normalnim komponentama..kad se radi ubertest..koji je plaćen od strane ATi-ja,kao ovaj..onda to ima smisla. U svim drugim slučajevima to ni ne čitam..jer mi se gadi.Proc od 1000 dolara i te spike.

IMHO radi se inače o čistom dokazu moći test foruma,pa neki testiraju na Q6600 ili tvom procesoru,a neki imaju extreme od 1000$,sa hlađenjem skupljim od tvoje konfe.A opet,što ti to govori,osim čiste propagande. To su sponzorirani neobjektivni testovi koji ne govore ništa osim što izvlače neki realni maksimum komponente.

s te strane je to ok,ali opet,ne vidim razloga da se posta rezultat tako niškoristi rezolucije.Više ljude zanima 1900 i 1600.Čak i 1280.
thedream je offline   Reply With Quote