Citiraj:
Autor Neo-ST
Znači ti si jedan od onih koji vole gledat test novog Ferrarija kako gmiže 40km/h kroz grad ? 
Mislim da upravo iz testa viših rezolucija možeš doznati više o kartici, njenim mogućnostima i granicama...
|
Ti gledaš Ferrarija ili ga voziš?
Kakve mi koristi 2560x1600 reza,ajde mi to molim te,bez imalo ljutnje,objasni..
1280x1024 je CRT reza,1920x1200 neki objektivni max LCD-a..ako ne i 1650.. prema tome glupo,nesuvislo,i nepotrebno.Čisto qrčenje.
Ja sam jedan od onih koji voze BMW-a kockicu i viču Ferrarijima da su seljačine

,nije sve u sirovoj snazi.Što to vrijedi 90% usera ovdje ?
Joj divno,vidi..moći ću igrati na toj rezi,a gdje to? Molim te..na LCD telkama full hd je 1920x1200...
A takvi 2xyz monitori su 10000kn..bolje da su testirali na normalnim procevima,normalnim rezama i normalnim komponentama..kad se radi
ubertest..koji je plaćen od strane ATi-ja,kao ovaj..onda to ima smisla. U svim drugim slučajevima to ni ne čitam..jer mi se gadi.Proc od 1000 dolara i te spike.
IMHO radi se inače o
čistom dokazu moći test foruma,pa neki testiraju na Q6600 ili tvom procesoru,a neki imaju extreme od 1000$,sa hlađenjem skupljim od tvoje konfe.A opet,što ti to govori,osim čiste propagande. To su sponzorirani neobjektivni testovi koji ne govore ništa osim što izvlače neki realni maksimum komponente.
s te strane je to ok,ali opet,
ne vidim razloga da se posta rezultat tako niškoristi rezolucije.Više ljude zanima 1900 i 1600.Čak i 1280.