Citiraj:
Autor Gjurovski
OT:Pa da taman nije nikada niti clockao u zivotu neka pogleda na pola sata topice o clockanju i dici ce ga sigurno bar na 3.8ghz..
Btw za 4.0ghz je potrebno 421fsb-a sto sa skoro svim Gigabyte plocama moze dostic i najcesca voltaza je bila 1.35....
No dobro nema smisla ocito... neka baci onda tih 300 kuna
|
Zabrijo si s tim E7200 i tobožnjim bacanjem para

Al eto,da ti uštedim vrijeme pisanja,kako ti ono voliš napisat,mislim "Popušio si marketing",tako nešto.OK,popušio sam marketing.
Citiraj:
Autor thedream
da ne krene..zašto kingmax a ballistixi tako jeftini...pa nema ih u ve-milu,kako nema,zašto..pa jel su stvarno bolji...vidim da smo ja i mel već počeli o ASUS vs. GB...nepotrebno...
|
Zato što ballistixi više ni kurca ne vrijede a kamoli tih para mada su jeftini.Teško da se ta usporedba može održati,imao obje P965-DS3 i asus P5K,razlika malo reć da postoji,ne vezano uz razliku chipseta.I uz to sve je moja GB bila primjerak kakav ovaj forum mislim nije vidio-525FSB je bilo najviše da se superpi dao izvrtit,490 rock stable.Nemožeš usporedit GB s pločom nekog "ozbiljnog" proizvođača.Hoćeš bios,hoćeš mušičavost,hoćeš drop koji je nenormalan.Jebiga,matična ploča je kičma računala i stoga se na njoj ne štedi.
Nikada.
Nije da on ima previše izbora pošto se nakačio na ve mil,ali jedino u tom slučaju kupovine bolje ploče,bolje da uštedi tih 300kn o kojima
Gjurovski nonstop propovjeda.
Tako da u ovoj priči o pločama moram se priklonit novajliji.
Citiraj:
Autor thedream
Za ovo laprdaš se inače leti..pa se kloniraj kako znaš i umiješ...
|
Ne leti se za puno gore stvari,tako da je ovo ništa.Obaška to što se tako ne smije nigdje komunicirati*.
I da,al ga zasra s tim smajlićima i točkicama.Čitam postove i ne kužim šta mi neštima dok liquid snake nije rekao.
*osim sa ženskom