View Single Post
Staro 14.07.2008., 10:42   #2
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Kamere su obe kao sto i sam konstarirao - iste , jedino SE je malo bogatiji po opcijama u kameri ali slike koje ispadaju su vrlo slicne , jer obje kamere su recimo dno ponude 2mpx jer nemaju nikakve 'dodatke' koji bi poboljsali kvalitetu ... Tipke su dosta tanke na w880 , meni to nije smetalo jer imam male prste i nije mi se dogadjalo da stisne vise od jedne , soft mu je dosta brz , prodajni paket bogat zbog kartice od 1gb i odlicnih sluski - sve u svemu ok mobitel , bas kakav jedan walkman i treba biti ... A Nokia 6300 - vizualno guba i u ruci zbog metala , genijalan ekran , a sto se tice sto meni nije odgovaralo - baterija mi je durala 2 dana uvrh glave ( imao sam ju tek kad je izasla pa bi se moglo reci da ima i veze sa softverom ) , i iz nekog nepoznatog razloga nakon par mjeseci mob mi je iza na poklopcu baterije izgledao kao da je 3. tenkovski puk prosao preko , sve izgrebano i oljusteno a pazio sam na mob ...

Moja preporuka - Sony ericsson ak ti je vise do muzike , Nokia onak zbog izgleda i ak si naviknut na nokia softver ...
Router je offline   Reply With Quote