ebate odgovaraš mi u 3 ujutro, ja ne bih mogao, u 3 ujutro mogu samo pit negdje vani.
da se vratim na temu, sve znam o osjetljivosti, ali to ne opravdava da je nad toliko glasniji od cambridgea, jer su svirali na istim zvučnicima. kefovi su 92dB pa su opet tihi, na nadu su bili glasni do zlaboga. u dnevnom je razmještaj zvučnika ok, nisu metar i po od zida, ali su oko metar, i oba gledaju u kauč (samostojeći su, visohi oko 130 cm,oko 35 kila svaki), ali to je sad sasvim druga priča jer tamo stari sluša muziku (jazz) u kombinaciji sa lampašem. problem je my room(s). bookshelfi su na stolu, nemam kamo s njima, ali to mi zaista nije bitno, kvaliteta zvuka mi ne igra ulogu (osobito ne nakon šta sam 3 godine proveo uz 2.1 sistemčić, ovo je preporod). problem mi je taj fakin CA, jer u drugom stanu imam sobu od 25 kvadrata, kefovi su na šiljcima zabodeni u parket, jedno 5mm duboko, i nema šanse da se mrdnu bilo kamo, ali kad slušam a volim odvrnut kad susjeda nema, to nije to, CA nije glasan. i opet ne kužim zašto, dal firma laže na output snazi ili šta? mogu stavit CA i nad-a jedan na drugi, spojit kabelima jednog pa drugog, nad će mi razbit stakla ako treba (u slučaju da odvrnem techno, ali rock mi prevladava), dok će CA bit 10x tiši, i kad odvrnem glupi potenciometar on će mi se sam okrenut na tiše. ko tu koga?