Citiraj:
Autor nikola8
ja imam trenutno brzinu preko t-coma i promet preko iskona.naime imam problem vec tjedan dana i duze s torrentima.brzinu imam 2mb,znaci torrenti su mi isli uvjek oko 200-210kb/s e sad ovih zadnjih tjedan dana idu sam 60kb zasto?jel moguce da iskon blokira torrent promet?
|
Iskon apsolutno ništa ne blokira. Imam sad 7 dana iskon.duo flat i iznimno zadovoljan. Po defaultu (kako su mi ga isporučili za samoinstalaciju) mi se router sam spaja. I torrenti rade sa utorrentom bez daljnega.
Ako ipak ima problema, treba upnp (universal plug and play,port forwarding na routeru) podesiti za torrent aplikaciju, s kojom ima problema.
Iskon je inače zakon, i premda su kupljeni sad, isti su kao i prije. Uslužni, ako se ostane pristojan i činjenilan na korisničkoj podršci. Užasno su korrektni, i kad obećaju da će uvesti ADSL u roku 30 dana (tako piše u ugovoru) to tako i bude (meni došlo za 28 dana), samo pod uvjetom da ne postoje dugovi i da je moguć ugovorni raskid sa postojećim operaterom (ako ga ima). Prije sam imao dial-up preko njih, i na sve su odgovarali i ostali su isti kao prije.
Router "Marko Perković" Thompson i VOIP rade OK, kvaliteta zvuka većinu vremena OK (osim ako se sa previše prometa (torrent i sl.) optereti broadband linija). Ako se malo podesi router (a osnovne upute koje dođu s njime su vrlo jasne, samo treba htjeti pročitati), sve je OK. Ja zadovoljan, očekivao probleme, a niti najsitnijeg nema.
Svatko tko se buni na njih to očito čini zbog osobnog stava. Kao kompanija su OK.