Znaci treba mi konfa do 5000 kuna sa monitorom( bez misa,tipkaonice)
Treba mi sto je moguce veci hard..puno skidam! Komp bi sluzio u svrhu skidanja, pregledavanja skinutog(filmova serija), slusanje glazbe.. i ponekad volim zaigrati koju igricu..tako da grafa ne mora biti specijalna.. ne moram igrat na high..dosta na low ili medium..(za nove naslove)
Ili cak dolazi u obzir i mogucnost uzimanja 1 graficke..pa ukoliko cu kasnije htjeti igrati vise, uzmem jos jednu grafu!
Cuo sam da je najbolji CPU intelov x2 E7200 ..pa cu njega uzet gotovo sigurno.. 2gb rama mi se cini ok, hard napominjem sto veci..cak i 1 tb dolazi u obzir(ili 2 manja..) i treba mi dobar dvd pisac..jer dosta przim, pa da mi ne rikne nabrzinu..hehe
Monitor sa wide-om..20 inca mi se cini ok..a ak se moze za 5k kuna utrpat i veci, zasto ne..
Nek sve bude iz jednog ducana, obavezno da imaju dostavu(free po mogucnosti) .. jer mi nisu bas veci gradovi blizu, osim Osijeka..
Vidio sam dosta slicnih tema, al jbg.. nijedna nije bas ono sto trazim, tak da moram otvorit svoju)
I da ne otvaram novu temu..odma ovdje da pitam.. jel mogu spojit 1 adsl na 2 kompa..da mi brzina bude max. na oba dva ? (ili se brzina dijeli na pola kada ih spojim)
Hvala svima..pozdrav!