View Single Post
Staro 13.07.2008., 18:03   #15
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor bor1s Pregled postova
Ovakvu izjavu nisam odavno cuo. Ti si znaci razmisljao da uzmes jacu karticu koja je usto i jeftinija ali si vidio kako je ova napravljena(sto god ti to znacilo) i onda si kupio nju. Pretpostavaljm to je neka nova logika idem sam sebe zajebat.
Onda postaje jos zanimljivije ati ne dobiva na performansama kad se clocka a nvidia to je nesto nevjerovatno koliko su ostavili prostora za clock te koliko misle na potrosace da im plasiraju sto jeftiniji proizvod.
Koliko god ti nahvalio gtx 260 ona se ne isplati kupovati pored HD4850 i HD4870 koje ju tuku i po pitanju cijene i performansi.
Ja razumijem da ljudi preferiraju neku marku zbog boljih iskustava, ali kupovati nov proizvod samo zbog imena mi ne ide u glavu.
Decko malo si zabrijo. Prvi stroj kaj sam imao radio je na 40mhz,turbo i 1mb vrama,tolko o iskustvu.
Imao sam puno radeonki i nemam nis protiv nih,dapace jos uvijek mislim da je 1950 best buy polovna kartica.
Karticu sam kupio za 100 kn vise od 4870.Da si vidio izradu 260tke znao bi o cemu pricam ,a ovak drobis bezveze.O performansama bi se dalo diskutirat,narocito kad se u obzir overclock.
MAGARAC je online