View Single Post
Staro 13.07.2008., 03:09   #41
windfucker
Guest

Pa lijepo:kada sam prelazio sa prepaid-a na pretplatu(mobitel),imali su akciju 1GB/mj. za "1KN"(naravno,radijsku pristojbu prešute,al´ajd´...).Dobi´š fino i CompactCard II,ubodeš u latop i peri...e sad:kvaka je u tome da je meni lik rekao kako će "akcija" trajati "za 1KN" čitavu godinu+druga godina-redovna cijena...ajde,mislim se,(makar sam došao samo po pretplatu za mob),neka bude...A svi znate kako to ide:dobiješ papire koje potpišeš na licu mjesta,u njima stoji kako si potpisom "potvrdio da si upoznat/suglasan sa odredbama ugovora bla-bla-bla..."-nigdje ništa konkretno.Naravno,to "konkretno",podrazumijeva se,dobijaš usmeno od djelatnika na licu mjesta:kakve akcije,što,kako,koliko...to znate,90% vas je prošlo "proceduru"...E,sad:nakon 6mj. meni dolazi račun za opciju 3GB u punome iznosu.Nazovem onaj "broj za korisnike",i čovjek mi objasni da je uistinu tada akcija za nas "prebjege" sa simpe na pretplatu bila svega 6mj,a da je ovo što sam ja dobio usmeno od lika opcija za postojeće korisnike kojima istječe ugovor pa ga ponovo produžuju...
Sve u svemu,usmeno nam,očito,mogu nasrati što hoće i kako hoće,na papiru ionako ništa konkretno ne piše,a posljedično,ne odgovaraju nizašto (na djelatnike mislim).Sad:jel´ se on "zabunio" ili ne,malo mi sada znači,jer ugovor moram ispoštovati i zadržati (platiti) uslugu u punome iznosu do isteka ugovora-jasno k´o dan...

Nije mi bila namjera ovako u detalje,kao što mi nije namjera pljuvati po T-comu kao takvome(tko voli-nek´izvoli,zašto ne?),no čovjek (post iznad) je pitao,pa sam iznio svoje iskustvo sa njima.
No,dobro,OT je pomalo,neću više o ovome...
  Reply With Quote