Citiraj:
Autor kkljajic
Al ono za umrezavanje...ko im je kriv kad se neznaju umrežit
|
heh da je bar samo neznanje upitanju sto se tice umrezavanja, a nije... vec su u pitanju pingovi i pucanje veze, pa i spontano izbacivanje sa severa
npr. frend me svako malo zove idemo igrati FEAR combat sa jos 4-com mene vec boli glava, a nismo ni poceli igrati, kad znam da ce biti vise problema sa pingovima nego zabave... recimo ja kreiram sever svi se ukljucimo i najedanput od 6 ljudi bar dva tri neodredena likova vise nemogu igrati zbog prevelikog pinga pa onda se izmjenjujemo bude neko drugi pa treci napravio server i ista prica no drugi ljudi i kak sad taj problem rijesiti ?
isti slucaj kad idemo igrati stariju igru warcraft preko hamachija ista prica igras sa 4 ljudi i za 20-30 min pukne veza... pa smo prisiljeni svakih 5 min sejvati u slucaju ak pukne veza da mozemo nastaviti dismo stali...
jednostavno po meni je prakticki lutrija igrati preko internet mreze kad nikad neznas kad bude puknula veza, ili budu u igri bili previsoki pingovi napocetku bivaju ok pingovi tipa 40-50ms i onda nakon pol sata skoci na otprilike 400-1000ms