@darkijas
zavisi ja sam recimo imo PS1 i u pet godina sam jedanput morao odnijeti konzolu na popravak zbog lasera i nije mi bilo zao tih para mislim da sam dao nekih 200kn za taj popravak i dva kontrolera i to je to, ono sto je nezamjenjivo jest to da kad sakupis ekipu i zajedno sjedenete na kauč i igras turnire PRO soccer 1 i 2 u ono vrijeme, jednostavno nema boljeg osjecaja od toga, a kad si na kompu to ti je onda nis po meni nula bodova kad kao prvo nemaju svi frendovi para ko blata niti se svi kuze u nadogradnju kompa niti im po njima se isplati svako malo bacat novce na te "gluposti" i onda je to sve shit kad se nemrete umreziti jer svako malo netko se zali na pingove, pa netko nemoze se ukljuciti u server sami problemi i sto je najvaznije od svega nemoz vidjeti emocije na facama svojim frendovima kad je upitanju DM preko PC
jednostavno po meni je razlika izmedu PC i konzola sto se tice igara jest nebo i zemlja slikovito receno to ti je ko da sad tvoja reprezentacija se sada bori u finalima i ti sam samcat buljis doma u taj TV nemas pored sebe nikoga skime bi kometirao i navijao, u odnosu na to kad si na stadionu i onda navijas sa ekipom