moram priznati da je anketa postavljena na potpunom krivom forumu di ima vise ljubitelja PC nego konzolasa, to Vam je isti slucaj kad bi stavio tu anketu na drugom forumu di su teme iskljucivo o konzolama i naravno tam ce odnijeti vise glasova na konzolama nego na PC, jednostavno imam osjecaj ko da su politicki izbori namjesteni
nego ak cemo ici na vrijednosti igara isto ti dojde za PS3, X360, PC cijena originalnih novijih aktualnih igara je >400kn...
fora je u tome ak recimo odaberes PC za igre onda ti je to rupa bez dna sto se tice ulaganja, jer zato sto ces uvijek biti nezadovoljan perfomasama koje ti tenutno racunalo nudi, dok kod konzola je posve druga prica jednom kupis miran si slijedecih 5 god do izlaska novih generacija konzola, samo kupujes nove kontrole, ak ti se koji pokvari i to je to... znaci igre se prilagodavaju konzolama, dok kod racunala je pak drugacija prica PC se mora prilagodavati igrama znaci stalna nadogradnja komponenata, mjenjanja drivera itd.
Samo zato sto ti je frend kupio malo jacu komponetu pa ti bolje vrti igru od tebe pa onda automatski ides u trku da kupis jos bolju komponentu koju je tvoj frend kupio kako bi se pohvalio kak imas dublji đzep itd. dok kod kozolama nemre nitko bolje vrtijeti grafiku bolju kad je konfiguracija fiksna, a i lakse je napraviti igru na poznatoj konfiguraciji nego na nepoznatoj...
sve u svemu sada i na konzolama se moze surfati netom uzmes mis i tipkovnicu i to ti je sve kaj ti treba dodatno za konzolu mozes i mjuzu slusati, gledati filmove itd. dok eto tako na PC-ju mozes nesto vise obrada videa/mjuze programiranje, itd. koji kao "80% forumasa se bavi stime"
moro sam se ispisati kad sam dobio ispiracije, nisam dao glas ni za jednu stranu u anketi, jer nema smisla