View Single Post
Staro 11.07.2008., 22:03   #710
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Srale, daj molim te prestani pilit vise po ljudima.
Ovo je citiram "Race Driver: GRID" tema i po koji vec put usporedjujes nju sa ostalm simulacijama kad ne spadaju u istu kategoriju?
Prestani pilit vise o kvaliteti simulacija, njihovoj igrivosti, posebnosti i svojoj ljubavi prema njima.
Dost nas nema volane i vjerujem da nam se ne da zajebavat sa tipkovnicom na tim "realnim" simulacijama. Probao sam i reko bi da me prije stjeras u grob nego pustis da vozim to na tipkovnici opet. Kak ne shvacas da ljudi jednostavno zele nesto ta mogu igrat bez nekog treniranja i prilagodjavanja tome da se mozes extra mucit i spajat kraj sa krajem da ostanes na stazi u simulaciji isuse.

Ak te muce razlike, otvori temu GRID vs. GTR il sta vec pa razglabaj do bola.

Citiraj:
Pokusao sam vas nagovorit da probate odigrat koju simulaciju i da shvatite u cemu je draz simulacije voznje. No vi ste me popljuvali..Vama je draze igrati igru koja sva bljesti i nema veze s fizikom, realnoscu, opcenito s voznjom. Ali btw. kad sam vidio prosjecnu starost na ovom threadu odustao sam..mladi ste nadobudni..kaj vam ja tu mogu. Priznajem, srao sam vam tu puno, ali vise dobronamjero, jer Grid NIJE dobra igra, arkada ili bilo sta drugo..ali eto svatko ima svoje misljenje..
Pa daj zaboga shvati da ne postoji pravilo u zivotu po kojem mi ne smijemo igrati nesto sto se tebi ne svidja.
Kakve veze ima to sta nema veze sa fizikom i sta fali lijepoj grafici kad je zabavno. Imas svoje misljenje i dobro ga znamo, a sad mozes prestat dokazivat da je losa igra jer jednostavno niti jedna igra nije losa ako je barem jedna osoba voli.
IcyTexx je offline   Reply With Quote