View Single Post
Staro 11.07.2008., 12:10   #83
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Pippincro Pregled postova
Nevidim uopce u cemu je problem.

Svaka grafa ima prednosti u pojedinoj igri, ali je to sve tu negdje. Za 100 kn razlike su ljudi dobili atijevku s dobrim oc potencijalom i najvise od svega punoo bolje rjesenjim hladjenjem.
Ovaj kod 8800gs je, ako se nevaram, jdnoslotni i hladi khm, u rangu 8800gts g80 modela (iddle od 55c navise, load josh vishe). Plus sto stalno radi na 100% pa nije ni priblizno tih.

Svejedno, bilo sta da se kupi od toga se nece pogrijesiti - trenutno je zlatno doba super performansi za niske cijene
Možda u xyzw tema koje se otvaraju što kupiti? Onda što god kupe je odlično i autolock teme..a ne zaspammati pola foruma sa temama 3850 ili 8800gs,što kupiti,pa kako...obje,i doviđenja..a sad će zašto ova,zašto ona,pa 101 cooler problem,pa se ovome boje kutije ne sviđa,ovaj ne voli taj dućan,ovaj nema dosta džeparca,ma mislim..i na kraju 20 stranica svađanja,tor uleti..lock,par opomena..i mirna Bosna.

Samo je u tome problem...u pcplay forumu..u šta se pcex pretvara,radi takvih tema.

@ antrax ..hvala,slažemo se.Živio! Ne kupujem ja za sebe,već bratiću,a ne želim temu otvarati,ne pada mi na pamet..pa gledam,mozgam,slušam mišljenja..ja imam svoju vga.

Zadnje izmijenjeno od: thedream. 11.07.2008. u 12:57.
thedream je offline   Reply With Quote