View Single Post
Staro 11.07.2008., 11:34   #3
turky_zgb
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Feb 2008
Isprike zaboravio sam navesti radi se o Outlooku 2007
Sto se tice mail primatelja sve je to uredu i s tim nema problema znam jer mail saljem sebi na svoje racunalo s njegovog.
Radi se mislim o ip postavkama i nekuzim zasto mi javlja admin gresku u firewallu je sve podeseno kako spada nije niti u tome problem , cak sam se malo na googlu interesirao oko tog problema i dosta ljudi nitko nije imao kompetentan odgovor osim u smislu podesi dobro incoming i outgoing posluzitelja..
Dali netko zna kako se ponasa vodatel sa outlookom jer imam osjecaj da je do njega problem , kazao sam gore da sam imao identican problem dok svoje racunalo nisam sa vodatela probacio na t-com sad mi sve uredno radi .
Mislim da cu danas opet probat vratiti se na vodatel ili u ponedeljak samo da vidim kaj se desava u toj situaciji sa mojim outlookom.
Stovise muci me jedna stvar kako mail mogu primat a nemogu slat dakle postoji neka admin zabrana mozda od provajdera ili tako nesto no problem se samo javlja sa outlookom 2007 , 2003 uredno sljaka na ostalim racunalima.
Eto malo sam se preraspisao no muci me to kaj neznam u cemu je problem , teorijski bi sve trbalo raditi ali praksa je naravno druga stvar.

unaprijed hvala svima na pomoci i odvojenom vremenu
turky_zgb je offline   Reply With Quote