View Single Post
Staro 11.07.2008., 10:14   #9
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
My bad, totalno sam sve pobrkao u prošlom postu (seeder/leecher), skidam si kapu.

Ugl, to je izgleda tako kako je i pomirit ću se s tim, odustao sam od skidanja sa privatnog trackera i našao istu stvar na javnom gdje već 22h u kontinuitetu brzina ne pada sa maksimalne.

Možda još jedno pitanje usput:
- Dostupna su mi recimo 4 seedera, a zakačen sam samo na 2 od kojih vučem neku mizernu brzinu. Zašto me ne kači na ostalu dvojicu?

(pitanja su mi sigurno noobovska, al ovo me tek sad počinje smetati pa..)
može biti više razloga zašto nisi spojen na sve seedere - od ograničenja i postavki tvog torrent programa do seedera, a možda su to i lažni seederi, možda seeder nije coonectable zbog niza razloga (firewall i sl.)...

Što se tiče gore spomenutih privatnih trackera, dobar dio njih ima varijantu dijeljenja file-a, npr 48h. Odnosno ako se, dok ti seedaš, nitko ne kači na tebe dovoljno je da ti daješ file kao seed 48h ili koliko je već određeno na tom trackeru...

Prouči malo pravila i FAQ na tom privatnom trackeru s kojeg skidaš, naći ćeš sigurno dobar dio informacija koje te zanimaju.