Tema: Top Gear@BBC
View Single Post
Staro 10.07.2008., 19:30   #238
duffy
Brum brum...

duffy's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Kimi Pregled postova
Po avataru vidim da si alfist,pa sam da kažem idem na praksu prije par dana,onak hodam kroz kvart(Vrbani) i vid 8C,gledam,nevjerujem,gledam još malo,slušam,gledam,gledam.Auto je puno,puno lijepši nego slikama,prekrasan je.
Evo baš sam pogledao ovu zadnju epizodu,i mogu reći da je definitivno jedna od boljih
Da ... alfista. Alfa u srcu bicikli u garaži. Svi prijatelji su za njemce i stalno me zezaju za alfu al ja se nedam ... nema ni jedan auto tu strast i pedigre kao alfa.
A ovo da izgleda bolje u stvarnosti to ti vjerujem ... vidio u gradu 166-cu i kako prekrasan auto i odem na net da nađem slike 166-ce i bas mi nekako jadan bio.
Sad sam i ja pregledao 3. seriju iz 11 sezone ... sviđa mi se sto su posvetili cijelu skoro epizodu alfama - mada su ih totalno unistili.... i nemogu vjerovati kakve aute kupuju za 1,000 funti (to je oko 11,000 kuna)

E da je meni bilo koji od tih auta za 11,000kuna ... isao bih odmah čupati repu i kopati metlice da skupim pare za nju. Pre jeftini auti su im tamo. kod nas bi ti automobili 3xputa vise kostali.
duffy je offline   Reply With Quote