View Single Post
Staro 09.07.2008., 23:42   #694
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor srle Pregled postova
ali sad ce ti srale7 pokusavat dokazat drukacije ....

Necu.. Sta da vam covijek radi?

Pokusao sam vas nagovorit da probate odigrat koju simulaciju i da shvatite u cemu je draz simulacije voznje. No vi ste me popljuvali..Vama je draze igrati igru koja sva bljesti i nema veze s fizikom, realnoscu, opcenito s voznjom. Ali btw. kad sam vidio prosjecnu starost na ovom threadu odustao sam..mladi ste nadobudni..kaj vam ja tu mogu. Priznajem, srao sam vam tu puno, ali vise dobronamjero, jer Grid NIJE dobra igra, arkada ili bilo sta drugo..ali eto svatko ima svoje misljenje..

Nego da vam ispricam jednu anegdotu, mozda se neki pronadju..

Kupio ja volan, Logitech MOMO i od susjede mladji brat (18 g) je to slucajno cuo i dosao sa svojom ekipom do mene, da vide oni taj volan. I probaju naravno, i jos kad me mali zvao, kaze mi da mi nosi jednu igru za taj volan, kao iznenadit cu se i biti mu zahvalan.. reko ok..
A on i cijela njegova ekipa totalno nabrijana na aute, fast and furius, driftanje, muziku i opcenito na ta sranja..

Dolaze on, gledaju volan, sve 5, ja igram LFS. Pitaju me oni sta ja to igram, reko: jednu jako dobru (realnu) simulaciju voznje.. Kaze mali: 0 bodova.
Donijeli ti mi sad citiram:"Igru koja je napravljena bas za takve volane"???
Ja si mislim, otkrili su Gtr2, rFacror, RBR ili nesto peto, kad oni meni ni manje ni vise-Dirt?? ja pao sa stolice, naravno od smijeha..

Uz malo objasnjavanja, sta je dobro, a sta nije, poceli ni vozit LFS i vec tog dana im se jako svidio: "kao realno je", "osjecaj kao da vozis pravi auto" i sl.

U bit jedva sam ih otjerao doma, dolazili su mi tjedno par puta i jako zavoljeli LFS. Mali mi je poslije slao poruke kak sam ih totalno zarazio s igrom i da po cijele dane vise na tome. Mislim da su si cak i volan nabavili..

Uglavnom, poanata je u tome, da su oni mislil da igraju nesto naj naj i onda vidjeli da je taj Dirt (a Grid je vrlo slican) totalno smece i shvatili sta znaci simulacija i gdje lezi prava zabava..

Mnogi od vas su rekli kako su probali manje vise sve simualcije, ali da vam je to dosadno..Sta da vam kazem, nego probajte pa cete vidjet

Sorry na malo poduzem post, ali vjerujem da ce ga svi procitat, jer naravno svi misle da opet nesto serem protiv vas i Grida..

pozz
srale7 je offline   Reply With Quote