View Single Post
Staro 09.07.2008., 23:04   #11
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor BauMan Pregled postova
OK znaci, ovo sto si mi ti rekao je nekako najpovoljniji omjer snage i cijene, no, to je graficka iz druge, a zar nije ova iz prve bolja? Ili su tu negdje? A ako stavim graficku i proceor iz prve, onda me opet ispada nekih 5500kn?
Gle, moreš ti kupiti i E8200 i 8800GT 512, i onda recimo dojdeš doma sve naclockaš (ili kaj već) sprobaš kak se ponašaju igre (dok SuperPi ostavaljaš za one koji na to pate pri kupnji novih komponenti). Pa nakon toga navrneš do nekoga ko (samo za primjer) ima E7200 (na istom taktu ko i tvoj E8200 - recimo kakvih 3.2GHz) i HD 3870. Razliku između te dvije konfigurcije neš videl, jer na tvojoj i na ovoj drugoj bude sve delalo kak spada i sa zadovoljavajućim brojem sličica u sekundi. Jedino kaj budeš ti svoje platil 500 kn više za procesor koji ima malo bolji overclock potencijal i za karticu koja vrti ugrubo 5FPS-a više. Sad ti odvagni kaj ti je bolje.

Citiraj:
Neke stvari koje si peporucio nemogu nac nigdje, stoga ako bi mogao samo stavit iz kataloga npr. Abit IP35-E i te stvari koje vec nisu u mome prvome postu? aj plzz
Pa napiši u www.nabava.net i našlo bude ti sve komponente, mada je iz 90% iz dućana koje si ti navel u prvom postu.

Citiraj:
Odnosno, sto je tu sto sto si ti napisao u zqadnjem post, jer ja se bas i ne razumijem, a trazilica nista ne izbacuje!
S lijeva na desno: procesor, matična, memorija, grafička, disk, pržilica, napajanje i monitor.
McG je offline