Dakle radi se o sljedecem, ja i frend pokusavamo vec duze vrijeme osposobiti hamaci i nikako da proradi. Za sada radi diablo 2, unreal tournament 3, warhammer 40 k. Pokusao sam vise sve moguce metode koje znam i nista nije upalilo pa se nadam da cete mi vi moci pomoci. Ne rade igre Sacred i Sacred Underworld, Dungeon Siege 2,Starcraft,Quake 4,Neverwinter Nights 2...
Eh sad problem je u tome kaj se vidimo kad netko napravi igru ali se ne
mozemo joinati.
Oba kompa imaju Win xp sp2 i pokusali smo cak reinstall u nadi da ce proraditi. Firewall je of na oba kompa i u Win i na routerima, port forward napravljen na oba routera, allow exceptions isto dodan iako je firewall off. pokusali smo i 1.0.15. i 1.0.25. verzije hamacija. Sve igre imaju istu verziju, odnosno isti patch tako da nije do toga. Procitao sam XY postova i nigdje da nadjem konkretno rijesenje.
Za Sacred Underworld znam da onaj koji radi server treba iskljuciti jedan core ak ima dual core proc, procitao sve
ovdje i sve radi osim kaj se ne mozemo spojiti.
Za Dungeon Siege 2 znam da prije nego kaj netko hosta igru mora disable-at mreznu pokrenuti igru pa ponovno enable-at mreznu i restartati hamaci (procitao
ovdje) al opet se ne moze nitko joinati u igru.
Za Starcraft isto pokusao dodati protokol u hamaciju i sve zivo sam probao kaj sam nasao na netu i nece.
Molim vas pomozite ako znate sto jos da pokusam.
HVALA!!