View Single Post
Staro 09.07.2008., 17:58   #8
Dr.Gonzo
Premium
Moj komp

Dr.Gonzo's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Vasili Pregled postova
Za sada me dosta vuće ova E-MU 0202 i to zbog mogućnosti snimanja, ali malo mi bježi iz zacrtanog proračuna, tj. kojih 300kn.
Zašto oću zvučnu na laptopu? Pa nemam neku preveliku potrebu za tim, ali mi je bezveze sada kupit zvučnu koju neću više uopće moć koristit za 1 god.
Uglavnom, hvala svima, ali izgleda da ću nakon svega najvjerojatnije kupit X-fi.
Cuj, ak mozes navuc na tih 850 kn mislim da bi ti E-MU bila apsolutno najbolje rjesenje jer racunaj da ona vec ulazi u kategoriju polu-profi audio opreme, a to znaci i da je kvaliteti zvuka posvecena velika pozornost. Kod te kartice nema "fantomskih" zvukova, smetnji i slicnog, imas 2 inputa i 2 outputa, al su vrhunski, jer su i ugradjene komponente vrhunske. Sto se outputa tice imas obicni line out za 2.1 zvucnike, ali imas i dva jacka za prave studijske monitore pa mozes sloziti stvarno audiofilski setup ako zelis. Ako ti je kvaliteta glazbe bitna zaboravi ove jeftine x-fi, nije to nista puno bolje od onboard, a driveri su zivi ocaj pa ces i tu izgubiti zivaca... Eventualno u obzir dolaze skuplje x-fi ili ove nove asusove xonar i sl. ali to ti je sve vec u rangu 1000 i vise kuna tak da sve ovisi koliko si spreman potrositi. X-fi music ili gamer stvarno ne vrijede tih para.
Dr.Gonzo je offline   Reply With Quote