View Single Post
Staro 09.07.2008., 15:14   #704
BraBUS
Nervozni poštar
Moj komp

BraBUS's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
Citiraj:
Autor dmr Pregled postova
Pa ne bas sto se tice te zadnje recenice. Ja imam 17"crt (1024x768) na poslu i kuci 22"lcd (1680x1050) i fontovi su otprilike iste velicine!
potpisujem.

@Kristijan_7 - mozda ti neuocavas razliku zato sto vec sigurno napamet znas di se sto i koji efekt nalazi u paintshopu..s obzirom da se bavis grafikom, predpostavljam malo duze vrijeme.

..pokusavam nesto raditi u corelu..ali jednostavno ne ide..tool barovi su presitni. sad ne znam da li je normalno da su toolbarovi i ikone sitni?
mislim da je problem u tome sto ljudi ne znaju koja bi trebala biti normalna vidljivost fonta za monitor.

..
dugo sam muku mucio sa internet explorerima, sve dok nisam nasao pravi za ovaj monitor. skinite si Minefield - jedan od rijetkih explorera koji se automatski prilagodjava 16:4lcd-a, a da se fontovi ne deformiraju zoomom.

evo screenshota mojih fontova - ..u nekim grafickim programima

@vlasnici L22 - ajde uplodajte po neki screenshoot pa da komentiramo koja bi bila optimalna velicina fonta.

..
evo upravo sam pretrazio cijeli monitor i pronasao jedan mrtvi piksel i to u gornjem desnom uglu..jedva da se i primjeti zbog reze.

Zadnje izmijenjeno od: BraBUS. 09.07.2008. u 15:41.
BraBUS je offline   Reply With Quote