Citiraj:
Autor Dr.Gonzo
Mislim da je najvaznije pitanje zasto kupujes dodatnu zvucnu, odnosno zasto ti onboard nije dovoljna.
|
Pogledaj koju matičnu imam pa procijeni sam

Čini mi se da bi ovi Logitechi mogli puno bolje zvučat, tj. imat precizniji bas i ujednačeniji i čišći zvuk. I da, mislim da je problem u onboard zvučnoj.
Citiraj:
Autor Dr.Gonzo
Ako se bavis glazbom i treba ti za snimanje onda je ova x-fi xtreme music shit i ima puno boljih za nesto vece pare. Ako je za gaming i sl. onda ce posluziti, ali se postavlja pitanje zasto bi se zafrkavao s eksternom zvucnom na laptopu?
|
Sviram klavir i imam neki stari SHURE-ov mikrofon (Unidyne B, model 515SA, dynamic). Za sada ništa ne snimam, ali volio bih tu opciju imat otvorenu.
Citiraj:
Autor Dr.Gonzo
Inace, za audio produkciju je u tom rangu najbolja E-MU 0202 za cca 850 kn, odlicna je i za slusanje glazbe, al bas i nije nesto za gaming i filmove jer nema 5.1 izlaze...
|
Iskreno, nikad nisam brijao na 5.1 jer mi je to totalno bezveze za muziku, tj. pjesme su većinom u stereu, a filmovi su čisto ok i na stereu.
Citiraj:
Autor thedream
2. Zašto ne..24-bit slušanje mp3ca je isto kao i kod X-fi,samo šta je on software-ski još poduplan sa raznoraznim pizdarijama...pa zvuči bolje...
|
A lossless, jel isto zvuči na obje?
Citiraj:
Autor thedream
3. Koliko ja znam,ne.Ne znam di bi ju uštekao..Eksterni PCI port 
|
Pitao sam teoretski, dakle ikako. To uključuje i samogradnju ili kakav adapter tipa PCI-USB.
Za sada me dosta vuće ova E-MU 0202 i to zbog mogućnosti snimanja, ali malo mi bježi iz zacrtanog proračuna, tj. kojih 300kn.
Zašto oću zvučnu na laptopu? Pa nemam neku preveliku potrebu za tim, ali mi je bezveze sada kupit zvučnu koju neću više uopće moć koristit za 1 god.
Uglavnom, hvala svima, ali izgleda da ću nakon svega najvjerojatnije kupit X-fi.