View Single Post
Staro 09.07.2008., 11:29   #233
MP950
64VT klon
Moj komp

MP950's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor glista Pregled postova
heh, pa nije mi baš svejedno, ali mi je bitnije da mi je slika što veća (dijagonala) i da ne trza. eto to mi je nekak prioritetnije, ali kvaliteta mi je također bitna samo više me smeta trzanje, recimo meni je jako teško gledati film u kinu (koji je po pitanju dijagonale nenadmašan) ali slika ubitačno trza i to me strahovito nervira, nije mi presudno jel slika savršene oštrine ili ako boje nisu stoposto onakve kakve bi trebale biti, jer to ionako dosta ovisi i o samoj tehnici snimanja......

a što se tiče crne, na samsungu je crna jako dobra, ove kuro fore od miljun kuna mogu biti kolko hoćeš dobre ak su miljun kuna ne valjaju.

zato sam recimo bio oduševljen s HD-om prijenosa EURA na maxTV-u, jer slika je tekla savršeno fluidno, čak kad su bili kadrovi kad golman ispuca loptu i u pozadini se vidi gledalište nije uopće bilo judder-a,

meni je to najbitnije, al to sam samo ja
Još uvjek niš od HDa kod mene

Malo OT
Ne znam jel ja nešto krivo radim, ja niti ne znam kako bi taj judder trebao izgledati, ali meni jednako izgleda bilo na 60Hz ili 24Hz kad gledam neki taj 24fps film.?!?!?
MP950 je offline   Reply With Quote