Citiraj:
Autor MP950
sad mi je jasno zašto ti nema razlike pioner crna i samsung crna te zašto ne vidiš kolko razmazuje sliku ona finta sa avisynthom  tebi je očito tak svejedno kaj gledaš.
blago tebi, da sam bar ja ko ti
|
heh, pa nije mi baš svejedno, ali mi je bitnije da mi je slika što veća (dijagonala) i da ne trza. eto to mi je nekak prioritetnije, ali kvaliteta mi je također bitna samo više me smeta trzanje, recimo meni je jako teško gledati film u kinu (koji je po pitanju dijagonale nenadmašan) ali slika ubitačno trza i to me strahovito nervira, nije mi presudno jel slika savršene oštrine ili ako boje nisu stoposto onakve kakve bi trebale biti, jer to ionako dosta ovisi i o samoj tehnici snimanja......
a što se tiče crne, na samsungu je crna jako dobra, ove kuro fore od miljun kuna mogu biti kolko hoćeš dobre ak su miljun kuna ne valjaju.
zato sam recimo bio oduševljen s HD-om prijenosa EURA na maxTV-u, jer slika je tekla savršeno fluidno, čak kad su bili kadrovi kad golman ispuca loptu i u pozadini se vidi gledalište nije uopće bilo judder-a,
meni je to najbitnije, al to sam samo ja