View Single Post
Staro 08.07.2008., 23:30   #231
walbandon
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
28.6 subota. ..dolazimkuci s posla i zena kaze zvali iz tkoma za maxtv...ja ono, wtf? sta dostupan je odjednom, a nisam prije nikad ni brzinu mogao dignuti zbog slabe lijnije..nis, nazovem ja i kaze ciko, stvarno vam je dostupno...kazem, razmislit cu...
29.6. nedejlja vecer...zovem, narucujem, try&buy...kaze, rok je 30 dana, a, najranije cete ga dobit za nekih 1-2tjedna...
02.7. srijeda...popodne doalzi mi sms na mob od overseasa, da im se javim za dogovor o dostavi paketa od tkoma...
03.7. cetvrtak...stigla 2 paketa...STB i zyxel wlan....
e, sad tu ide sranje...nece mi radis , niako dobit sliku, preko mog dlinka, al, ajde da probam zyxela...nista..i tako malo zivkanja njih, ovo, ono(otkrio da imam drugkciji firmware u dlinku, pa da mi uopce ne radi iptv preko tih portova), al nece ni preko zyxela) kaze, prijavit ce gresku, pa ce tehnicari vidjeti,al da ce to najvj potrajati jer ima puno zahtjeva, da pokusavam uklj/isklj stb iz struje jos koji put, i ako proradi da im javim...
nis, cekam ja...prckam..nista...
07.7. pon..sjetim se ja da imam preko frenda poznanika tehnicara za maxtv...i preko telefona mi objasni sta treba pisati na portu za ip tv, krozpar koraka to rjesim i radi... zovem ih storniram prijavu kvara...super..
u pocetku je dosta sporo saltao programe, ali s vrmenom se ubrzaalo...sa slikom sa zadovoljan u ova 2 dana...jedino sto me muci je da kod njih negdje uz moj kor racun psihe 1mbit...i, dok mi je stb ukljucen, da
mi se brzina prepolovi na 100kbs umjesto 206kbs....propusnost mi je 6mbita...tako, da uvijek postoji nada, pokazali mi cikci iz tkoma kad prdje taj T&B rok...dizem brzinu napokon
eto, my 50 cents..za sada...