View Single Post
Staro 07.07.2008., 19:34   #12
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor dobri1 Pregled postova
Moj seagate 250 gb aaf firmware ima skoro pa sve iste rezultate kao i taj wd razlika mozda 1-2mb u testu sto znaci da taj wd nije najbrzi 7200 disk kao sto gore pise!
Stavi na taj wd windowse i onda testiraj pa ces vidjet koliko ce ti rezultati biti.
Sa Win gore i hrpom filmova i muzike na drugoj particiji (3 particije - 50,400 i 480GB) u HD Tune-u rezultati su manje od 0,8MB/s razlike tako da je to nebitno.
U HD Tach-u average je identican, a Burst josh veci , random access 12,6ms.

Jedino je ATTO Disk Benchmark malo drukciji (Read se smanjio, a write povecao):

Citiraj:
Autor antrax Pregled postova
ono najbrzi disk trenutno zvuci zanimljivo, medutim rezultati testa 6400aaks govore ipak nesto drugo:

http://forum.pcekspert.com/showpost....85&postcount=4

s tim da 6400aaks jos i kosta <600kn i po gigabajtu je puno isplativiji
To je samo prijevod sa sluzbene stranice, al eto disk je zasad u testnoj fazi tako da ne uzimate ove rezultate previshe ozbiljno (vjerojatno ove brojke ovise i o testnoj konfi).
Sto se tice cijene, i nisam previse gledao na ovu stavku (nije mi bila bitna) toliko koliko to da je WD, da je relativno brz uz umjerenu buku te da posjeduje dostatan broj GB.
Ionako svaka nova stvar koja stigne na pocetku ima vecu cijenu nego nakon nekoliko mjeseci (a i samo 5 komada koji su uvezeni u HR vjerojatno imaju svoj utjecaj na cijenu).

Zadnje izmijenjeno od: dh41400. 07.07.2008. u 20:26.
dh41400 je offline   Reply With Quote