Ok ljudi trebam malenu pomoc.
Uzeo sam danas Acceleroa S1 + Scythe Slip Stream 1900. Montaza samog coolera je prosla bez problema, iako su me malo iznervirali hladnjaci za memoriju, tj. prilozeno ljepilo, koje je bilo dosta slabo, pa sam im trebao dati malo vremena da ocvrsnu prije nego sta sam mogao nastavit.
Uglavnom, montirao sam S1 i Scythe-a na njega, spojio ga na System fan utor na maticnoj te na molex. Problem je u tome sta mi se taj vent vrti na default brzini, dakle ~1900 rpm, sta je naravno daleko od onoga sta ja zelim, htio bi ga spustit na kojih 500 rpm da bude skoro pa necujan.
Problem je u tome sta nemogu customizirati brzinu vrtnje u NITI jednom programu, Rivatuner 2.09, Speedfan, Abit EQ, svi mi daju na uvid brzinu, temperaturu etc. ali nigdje nemogu editirati RPM value... Probao sam u biosu ali takoder nemogu uopce pristupiti vrijednostima... Ploca je Abit IP35-E.
Moze li problem biti u tome da sam ga spojio na sys fan utor, dal sam trebao na AUX 1/2? To nisam ni probao jer su mi oba vec popunjena sa 2 System Fan S-a, ali ako bi to mogao bit problem cu izbacit prednji vent...
Anyway, zbilja nemam ideja vise, zahvalan sam za bilo kakav savjet/pomoc..