Tema: "Reputacija"
View Single Post
Staro 07.07.2008., 18:20   #40
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Jednog dana ću izvuč Fleksove komentare na reputacije koje je ostavljao ljudima. Čisto da poklopim njegova i slična lapradanja o tome tko je i kome ostavio negativnu ili pozitivnu reputaciju.
Najjače mi je od svega kako se svi kurče i razbacivaju izjavama kako je ekipa dijelila okolo pozitivne komentare jer se netko uvlačio moderatorima i slično, da su se pozitivni bodovi dobivali jer se neko nekome sviđao ili ne itd. A samo sam ja imao cjelovit uvid u komentare i bodove za sve korisnike. Ne trebam valjda ni pisati da je upravo ta ekipa koja je najviše galamila gore spomenute rečenice dijelila negativne bodove s komntarima "smrdiš", "iz požege si", "cigane", "jebem ti mater", dok su si međusobno tepali pozitivnim bodovima uz komentar "hvala na broju od one male", "e jesi zapaprio onom idiotu", "evo ti jer si ti dao meni" itd.
Dakle, krajnji zaključak - uz takav način razmišljanja pojedinih članova koji na kraju, nažalost, napale ostatak forumaša na raznorazna glupiranja s negativnim reputacijama nekad, a danas s glupim, nepotrebnim i iritantnim citatima u svojim sigovima koji se odnose na forumaše_koje_dotična_osoba_s_takvim_sigom_ne_voli ili misli_da_su_glupi - do tada ovaj forum neće imati nikakv oblik zahvaljivanja. Do tada će postojati banana kao jedini oblik zahvalnosti zaslužnim forumašima...
tor je offline   Reply With Quote