View Single Post
Staro 07.07.2008., 15:51   #217
dugixy1
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor Marcellius Pregled postova
imam problem sa maxtvom

idemo redom

dobia sam maxtv na probni rok i sad nikako nemogu namjestit da mi rade i internet i maxtv, vec samo jedno od toga dvoje

sa maxtvom sam dobia zyxel router, ali ga nece prepoznat wlan gigaset usb 108, dobia sam i instalacijski cd od zyxela, ali on mi javlja problem da nemoze prepoznat modem

zanima me jeli ikako moguce to dvoje namjestit , da mi je internet bezican, a maxtv spojen sa kabelom

za internet spajanje koristim gigaset se 555 sa wlanom
ma zovi ih,barem probajte zajedno preko tel. 08009000 ali če ti dati broj na kojem češ tražiti pomoć a taj se plača neš sitno,na svemu zarađuju.ja sam dobio prije par dana max tv i upustva,isti modem kao tvoj samo nejdem bežićno jer su mi sami rekli da ima često problema,da je bolje putem kabla(to kad sam prije par god uzeo bežično,možda je sad bolje ali ja ga više ne koristim).uglavnom uputstva koja sam dobio uopče ne objašnjavaju način povezivanja,tek kad sam ih nazvao uspio sam spojiti i to načinom koji nije upisan,sam nikad nebi uspio.moraš ip adrese upisivati u explorer i dr...
uglavnom max tv mi je radio 2 sata,evo ga kraj mene u kutiji.doma su odmah rekli vrati to,nismo nimalo zadovoljni,loša slika,sporo radi,šteka,koči,svako malo restart.uzo sam zbog hd kanala ali se bojim ako ovi ovako loše rade obični kanali da ču baciti lovu,jer da bi dobio hd moram potpisati ugvor na 2 god.za ovo trenutno po meni je bacanje novca.ovkva slika može biti dobra samo nekom tko nezna što je kvalitetna slika,ili mu je svejedno,ili ima tv veličine pc displaya.još ču probati servisera zvati,ako ništa ne poboljšaju vračam sigurno.

dugixy1 je offline   Reply With Quote