Citiraj:
Autor 1v@n
Evo ti moj primjer kupnje 525-ice. Ja ga nisam kupio na temelju nekog članka iz časopisa ili nečijeg posta na nekom forumu ili biločijeg hvalospjeva. Uber gejmerski miševi s 256 tipki i 90000 dpi-a mi nisu ništa značili u životu. Najnormalnije sam se igrao s najjeftinijim Logitechovim optičkim mišem ( crni OEM miš ). Slučajno sam navratio jedan dan do bratića i vidio da si je on kupio novog miša i kad sam vidio da je Genius krenuo sam kao i svaki "Logitech i samo Logitech" fanboy pljuvat po njemu dok me nije natjerao da ga isprobam na jedan dan. Nakon toga sam si uzeo i ja Erga jer mi je pasao ko saliven i ne mislim prelazit na Logitech tako skoro.
Ljudi imaju predrasude prema takvim stvarima. Imao sam i ja dok nisam probao i uvjerio se. Genius je možda i imao probleme s miševima, imao je i Logitech, pa što??? Sve je to za ljude. Ne postoji elektronička komponenta koja se ne može pokvariti. Roboti koji to rade nisu savršeni.
|
O tome ti i govorim..nije stvar rekla kazala.Nego sam koristio tri,dva su pokojna..jel meni valja? NE.
To ne znači da neću kupiti Ergo555..nego znači da mi balkan edišn isporuka Erga 525 nije sjela..jednostavno me nije potrefilo..gruvali su po 3,4mj..pola godine..ovaj nakon pola godine je samo tipka otišla..ostali su krepaona.. il kontakt neki unutra,ili laser preskače..
Živio

p.s. Ergo ti je gamerski miš

i ima više tipki i dpi-ja od pola lođija