View Single Post
Staro 07.07.2008., 14:36   #136
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Mene zanima jedna stvar samo..nije sad riječ ni o 518,ni o ergu,jer da znaš čitati imao sam ga prije godinu i pol,gabre prvi il među prvima,ja nedugo nakon, i imao sam tri primjerka,svima redom otišla lijeva tipka,jedan se popravio, druga dva su u smeću odavno..tako da ne pričaj sa mnom kao da sam fanboy od 12g.To je prva stvar.

Ja zadovoljan nisam i to imam pravo reć,što nešto popljujem ne znači da ćeš odustati od kupnje,ili ti,ili gabre ili bilo tko.

Ono što mene konkretno zanima je teško licemjerje ovog foruma koje se opet iznova manifestira,iz teme u temu.Svaki put je tko to kažee,tiii??!! Eeej tiiii...a da je netko sa 10000 postova onda bi mu dupe okretali,da neću reć šta radi.

Ljudi ako nešto ne valja onda ne valja,ako valja onda valja.Sve ovisi o primjerku,a ne rekao je gabre,ili netko sa 10k postova,a šta ti tamo dream,spammeru,pojma nemaš..

Ista stvar je bila sa Freezerom7 pro,ista stvar je bila sa bezbroj napajanja počevši od Tagana i Hipera, sa zvučnjačama X-fi,VGA neću ni spominjati..to se zove licemjerje.Do prije 2 mjeseca svi pljuju Freezera da mu je baza neravna,onda skuže da je katana ili neki drugi ninja šit 2x skuplji,pa počnu hvalospjevi..

Odurno.

Ja sam na RX1000 koji je 2x veći šit od Erga,al će 10x dulje trajati,već u biti traje...prema tome,mir.

Moja poanta je,da se pristojno izrazim,da nešto koristite,testirate,ako vam rokne nakon 3 mjeseca,i to tri primjerka nakon 3 mjeseca,da mi netko od 25 000 postova da stražnjice,ja ne bi promijenio mišljenje...ne klanirajte se tu nego pišite realno..
thedream je offline   Reply With Quote