Fakat te ne kužim... uletiš u relativno stari thread i komentiraš stvari koje su bile vezane za ondašnje stanje tržišta
Citiraj:
Autor ludi pes
pošto nema gts od 1200 već od 1400kn pa nadalje ja bi isto uzeo 9800 gtx bez razmišljanja po cijeni od 1800kn...
|
I bacil bi 400kn u bunar

... IMHO opet bi radije uzeo GTS kad su perf praktički podjednake
Iako bi za te pare
sada radije uzeo HD4850
Citiraj:
Autor ludi pes
a neću iz jednostavnog razloga a taj je što nemam 27 ili 30 " monitor
|
bilo 8800GTS 512 bilo 9800GTX crkavaju na tim rezloucijama i nemaš kaj tražit s takvim grafama u igrama na nativnim rezolucijama tih monitora
Citiraj:
Autor ludi pes
zamislite samo crysis na 30" extreme quad procu i quad sli 9800x2 sa vodenim hlađenjem...za mene je to maximus perverzija lol a za nekog amera piece of cake 
|
Ne moram zamislit ... imal sam prilike vrtiti nekaj slično
btw ono nije perverzija nego notorna glupost na koju se pali DFP ekipa s kvarta
Em kvad ekstim nema kaj delat u geymerskoj konfi jer igre neće niš profitirat od 4 jezgre, em je kvad SLI promašaj jer ti treća i četvrta grafa delaju na manje od 30% snage (meni je na 3way SLI u treća GTXica radila na 25% tj boost je bio tek 25% u odnosu na SLI)
Citiraj:
Autor ludi pes
pa kaj se tiče omjera uloženo dobiveno dobar dio te teorije pada u vodu pošto 8800gts nema nigdje po cijeni od 1200 kn sorry but jebiga frende...isto tak ti markentiški trikovi i cjenovni razredi nisu bezveze svaka kartica u seriji ispod je limitirana na neki način pa nisu ludi ovi iz nvidije...
|
opet...daj pogledaj kak su onda stajale cijene....nemoj drobit gluposti
Citiraj:
Autor ludi pes
1800 kn za gtx karticu je po meni sasvim prihvatljiva cijena kako sada stvari stoje...
|
p meni je još uvijek previsoka pogotovo kada je GTS još uvijek jeftinija, a postoje HD4850 koja je jeftinija i HD4870 koja je mrvu skuplja od 9800GTX
a obe ATI-ce su po meni bolji izbor
Citiraj:
Autor ludi pes
samim time naš komp će trebati veću količine rama 8 nadalje koje će nam omogućiti windows vista 64 bitni os-ovi...
|
možeš ti 8GB i sad vozit na 64bit XP-u ili 64bit Visti
Mislim da bi ovo bil E.O.D. po ovoj temi jer bu se opet za mjesec dana javil neki padobranac i komentiral kak niti jedne grafe nema za kupit po tim ciframa