Citiraj:
Autor Razer
Baja, mala zamolba samo za tebe, možeš prije postanja novog posta pročitati isti?
Jer se kod tebe redovito mora naprezati da se odgonetne što si mislio napisati...
|
Hvala Razer, ali ulaziš u offtopic
Citiraj:
Autor McG
Na to ti ja kao potencijalni prodavač stavim ovaj screenshot, na kojem se vidi da kartica sasvim ispravna. Da bi ti na to pital, zbog čega radi na taktovima nižim od onih tvorničkih. Dalje dobivaš PM od mene da ja sve svoje kartice downclockam, a pregledom mojeg profila dolaziš do spoznaje da je to istina i odlučuješ kupiti karticu (misleći si da nema smisla da tražiš screenshot na tvorničkim taktovima, jer sam stariji forumaš, ovo-ono). Tek kad ti kartica stigne doma, skužiš da je memorija na kartici skršena i imaš artefakte po cijelom desktopu i u svim igrama i onaj screenshot je zapravo dokaz o neispravnosti kartice, ali pošto sam ja tolko fin i pouzdan ti nisi posumnjal u mene. Popušil si pare, ja ti se smijem s one strane monitora, a dok ti dokažeš da sam te zayebal, ja već pokupim ban radi vrijeđanja nekog vandala i nema me više na forumu. Da se razumijemo ovo je čisto za primjer i daleko od toga da bi ja nekome priuštil ovakvu muljažu. Samo imaj na umu da ako te neko hoće zayebati, zayebal bude te bez obzira na sve testove i screenshote ovog svijeta.
|
Upravo to sam htio reć samo sam se krivo "zarazio"
Kakvih sve ima shema... Ajde da i staviš da se vidi datum i sat, pa to se može u photoshopu riješit. Isto tako atributi slike koji bi bili vjerodostojni padaju u vodu. Sada ako te neko misli zajebat, ako si ti tvrd naći će on drugog lakšeg kupca. Osobno nisam nikada imao problema, ali ako tražim SS CPU-Zea to samo tražim radi OCa. Meni nije namjera ispitivat i mučiti čovjeka radi toga.
Kako je McG rekao oni će se potruditi i smisliti način....