Citiraj:
Autor domy1
Najveći car je Rubens. Doći sa 16 mjesta na 3. i biti u istom krugu s vodećim, 
|
Da baš on, meni je isto drago da je ovako dobro odradio
Citiraj:
Odlična utrka. Pokazalo se tko zna ( Hamilton, Hiedfeld i Barrichello ) i tko ne zna ( MASSA ) voziti po kiši ( a i općenito ). Kakve samo sreće ima taj Massa. Izletio je najmanje 5 puta i uvijek se izvuče, a Kubica koji je napravio najveći posao na cijeloj utrci slučajno zezne jednom i kraj. Ali najbolji vozač danas je definitivno Heidfeld. Ona 2 pretjecanja po 2 vozača nisu bila viđena već jaaaako dugo, a i nijednu grešku nije napravio tijekom utrke.
|
A kad nema dobar bolid, BMW
Citiraj:
Baš svi su pravili greške, a najviše naši debilni komentatori kojima se sve vrti samo oko sreče i opće poznato da nikad nemogu pogoditi ono što gledaju... meni je najveće iznanađenje utrke definitivno Massa-imao je najviše izljetanja i definitivno(se osramotio) najlošiji vozać po kiši od aktualnih.
|
A komentari, su kraljevi. Vide da je Massa i ima onaj žutu boju na onom vrhu "šasije" i oni kažu "o evo Raikonen", a "nije nije to je bio ipak Massa". Najluđe mi je kada na startu nisu vidili kako je dobro startao Ham nego na ponovljenoj snimci.