View Single Post
Staro 06.07.2008., 16:08   #378
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor domy1 Pregled postova
Najveći car je Rubens. Doći sa 16 mjesta na 3. i biti u istom krugu s vodećim,
Da baš on, meni je isto drago da je ovako dobro odradio
Citiraj:
Odlična utrka. Pokazalo se tko zna ( Hamilton, Hiedfeld i Barrichello ) i tko ne zna ( MASSA ) voziti po kiši ( a i općenito ). Kakve samo sreće ima taj Massa. Izletio je najmanje 5 puta i uvijek se izvuče, a Kubica koji je napravio najveći posao na cijeloj utrci slučajno zezne jednom i kraj. Ali najbolji vozač danas je definitivno Heidfeld. Ona 2 pretjecanja po 2 vozača nisu bila viđena već jaaaako dugo, a i nijednu grešku nije napravio tijekom utrke.
A kad nema dobar bolid, BMW
Citiraj:
Baš svi su pravili greške, a najviše naši debilni komentatori kojima se sve vrti samo oko sreče i opće poznato da nikad nemogu pogoditi ono što gledaju... meni je najveće iznanađenje utrke definitivno Massa-imao je najviše izljetanja i definitivno(se osramotio) najlošiji vozać po kiši od aktualnih.
A komentari, su kraljevi. Vide da je Massa i ima onaj žutu boju na onom vrhu "šasije" i oni kažu "o evo Raikonen", a "nije nije to je bio ipak Massa". Najluđe mi je kada na startu nisu vidili kako je dobro startao Ham nego na ponovljenoj snimci.
Baja 001 je offline   Reply With Quote