View Single Post
Staro 06.07.2008., 13:15   #30
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Matt Pregled postova
Gabre, ajde malo smiri svoje tenzije. Pogledaj što je prljavi bluzer napisao. Ja jesam imao problema sa fangrilom (antivibracijskom gumom za napajanje ), al neki su očito imali sa skupljim komponentama. Vjerojatno si prijatelj sa beshtyom pa tolko skačeš, al ok.

Inače, kao što sam napisao, ovo mi sigurno neće biti zadnja trgovina sa hardverajem. Siguran sam da je čovjek uvidio pogreške i možda malo ranije otvorio nego što je trebao, al smatram da će se ako već i nije sve posložitit na svoje mjesto.
Citiraj:
Autor Munjara Pregled postova
Potpisujem.
Ne vidim zasto kada je rijec o shopu nekoga s foruma se ne bi trebali iznositi nedostaci, dok se po nekih velikima redovito sa gustom pljuca...
Ok mozemo mi imati razumijevanja (svjeze otvoreno, uhodavanje, nabava rijeđih stvari ....) ali npr. netko tko nema veze s forumom ili bestijom ce vidjeti shop, naruciti robu i onda nakon plaćanja cekati mjesec dana....
Sto mislis kako ce takav reagirati i sto bi mu ti gabre rekao kad pocne spominjati inspekcije i počne pljuvati po hardveraju
Vjerujem da ce se Besthya uhodati i rjesiti te pocetne probleme, ali iznijeti kritiku treba...

prvo, bashty-u niti poznam, niti sam ga ikada vidio, toliko o tome.

a drugo, meni osobno je više pun kufer topica na forumu svakih par dana, ovog tipa:

ve-mil prokleti bili, hgspot debili nesposobni pokvareni, adm mi nije ispuručio ovo ono, infoplus me sjebao, iitd itd itd...

ako već imate potrebu, onda neka se napravi JEDAN topic, i stavi ko sticky, i amen.
Gabre je offline