Citiraj:
Autor Jelc
Je, ali ipak nisi upiknul MS Platinum nego Iper
|
Eksuli, upiknuo sam bas jucer 450W LC Power. Jako fino napajanjce. Tiho, pristojno, jeftino. Drzi Tyan Trinity KT400, 1GB DDR (3x modula), 3 diska, ATA RAID kontroler, G450, dvije optike i popratne djidje. 5V je rock solid, 12V pod opterecenjem (pogotovo diskovnim) sece od 12.37V do 12.48V.
Za 150kn, nemo's bolje. Cak ima i 2 godine garancije.
Citiraj:
Autor Beren
Pa što ga nisi ostavio dragi Bubimire, kad ti 'ard diskovi sami regulišu svoje napajanje, a bogami i ostale komponente?
|
Zato sto je bilo neispravno i krepalo.
Citiraj:
Ne, ali će kod manje kvalitetnih napajanja napon padati strmije nego kod onih boljih. Nitko ne tvrdi da računalo neće raditi ako je +12 nije 12V nego 11,7, ali ako mogu birati između napajanja koje nudi 12,01 i napajanja koje nudi 11,7, a razlika u cijeni im nije osobita, rađe ću uzeti ovo prvo.
|
Vundersun, dakako da se slazem s tobom. No opet te pitam, tko ti garantira da ce dva ista napajanja raditi identicno pod istim uvjetima, obzirom da znamo kako su radjena? Otalen i dolazi ta granica vozanja napona gore/dole. I uzgred svemu, svatko s "dvije ciste" o osnovama elektrotehnike nece se opterecivati sa davanjem etalonskih izvora napajanja obicnom PiCeku...
Citiraj:
A kakvu ti to opremu imaš jer meni nikad nisi ništa rekao o tome?
|
Mora da sam te zatajio ko Isus Petra. Triput.
Citiraj:
Znam jedino da imaš osciloskop i multimetre koje i ja imam.
|
Al sam ja dobar u dusi. Imam ja jos hrpu opreme koja nam nikada direktno nije trebala za mjerenje, ali je u svakom slucaju mogla posluziti.
Citiraj:
Autor dh41400
A ti bi lovu, al cini mi se ne bi previse radio...
|
Naravno da bih. Ti ne?
Citiraj:
neide to bash tako
|
Zasto Bero moze a ja ne?
Citiraj:
Pa eto super posudi opremu covjeku neka se gushta ako za to ima volje.
|
Vec jesam, no kao da je to bitno? Jos mi (nam) uvijek nisi objasnio zasto bi mi Beri i/ili PiSiEkspertu davali ikakvu lovu?
Citiraj:
Evo za vikend (sad stigao) sam se preselio u Prag i mogu ti reci...
|
Jawol, das ist prima. A sad sikter na pisiekspertička.cz i pusti nas Balkance na miru.