View Single Post
Staro 06.07.2008., 11:51   #76
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Je, ali ipak nisi upiknul MS Platinum nego Iper
Eksuli, upiknuo sam bas jucer 450W LC Power. Jako fino napajanjce. Tiho, pristojno, jeftino. Drzi Tyan Trinity KT400, 1GB DDR (3x modula), 3 diska, ATA RAID kontroler, G450, dvije optike i popratne djidje. 5V je rock solid, 12V pod opterecenjem (pogotovo diskovnim) sece od 12.37V do 12.48V.

Za 150kn, nemo's bolje. Cak ima i 2 godine garancije.

Citiraj:
Autor Beren Pregled postova
Pa što ga nisi ostavio dragi Bubimire, kad ti 'ard diskovi sami regulišu svoje napajanje, a bogami i ostale komponente?
Zato sto je bilo neispravno i krepalo.

Citiraj:
Ne, ali će kod manje kvalitetnih napajanja napon padati strmije nego kod onih boljih. Nitko ne tvrdi da računalo neće raditi ako je +12 nije 12V nego 11,7, ali ako mogu birati između napajanja koje nudi 12,01 i napajanja koje nudi 11,7, a razlika u cijeni im nije osobita, rađe ću uzeti ovo prvo.
Vundersun, dakako da se slazem s tobom. No opet te pitam, tko ti garantira da ce dva ista napajanja raditi identicno pod istim uvjetima, obzirom da znamo kako su radjena? Otalen i dolazi ta granica vozanja napona gore/dole. I uzgred svemu, svatko s "dvije ciste" o osnovama elektrotehnike nece se opterecivati sa davanjem etalonskih izvora napajanja obicnom PiCeku...

Citiraj:
A kakvu ti to opremu imaš jer meni nikad nisi ništa rekao o tome?
Mora da sam te zatajio ko Isus Petra. Triput.

Citiraj:
Znam jedino da imaš osciloskop i multimetre koje i ja imam.
Al sam ja dobar u dusi. Imam ja jos hrpu opreme koja nam nikada direktno nije trebala za mjerenje, ali je u svakom slucaju mogla posluziti.

Citiraj:
Autor dh41400 Pregled postova
A ti bi lovu, al cini mi se ne bi previse radio...
Naravno da bih. Ti ne?

Citiraj:
neide to bash tako
Zasto Bero moze a ja ne?

Citiraj:
Pa eto super posudi opremu covjeku neka se gushta ako za to ima volje.
Vec jesam, no kao da je to bitno? Jos mi (nam) uvijek nisi objasnio zasto bi mi Beri i/ili PiSiEkspertu davali ikakvu lovu?

Citiraj:
Evo za vikend (sad stigao) sam se preselio u Prag i mogu ti reci...
Jawol, das ist prima. A sad sikter na pisiekspertička.cz i pusti nas Balkance na miru.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote