View Single Post
Staro 06.07.2008., 04:42   #724
WeD@
Space Cadet

WeD@'s Avatar

Datum registracije: Feb 2005
eto, nazvao sam i protis neki dan, ista situacija, jos sam lika pitao, znaci, kupovanje monitora kod vas je rizik, a on mrtav ladan, - da (kao , boli me ona stvar, os kupit- kupi ako neces nemoj...)
Toliko me uhvatio bijes da sam samo poklopio slusalicu...
Nadam se da ce ove bijedne firme uskoro propast, ukoliko dode na snagu neki normalan zakon o zastiti potrosaca koje nije napisao neki ciganin (bez uvrede ciganima, ovo je vise fraza...)... do tada , izbjegavajte kupovanje hardvera koji bi mogli reklamirat u protisa i optimum racunala, ima razlog zasto su jeftiniji a to je sto ce vas zajebat kako god znaju i umiju... kupite tv karticu, ne radi teletext , mislite dace te dobit drugu ? nema sanse, pokvari vam se graficka, dobit cete odma drugu ? kako da ne , treba cekat mjesecima, itd itd...
ima i iznimaka , npr dopisivao sam se sa M-computers, iako kazu da im je gnjavaza kad im netko vrati uredjaj jer kupci kao ne zeli aparate koji su otvarani (meni je svejedno pod uvjetom da imam garanciju i mogu uredjaj vratit u nekom roku ako nisam zadovoljan) ali ipak kod njih je zamjena ispravne robe moguca u roku od tjedan dana, tako da ipak nisu svi pokvareni ferengiji...
p.s. @gog jesi siguran ako kupis nesto u optimum a ili protisa preko neta da mozes poslje poslat nazad ? aj provjeri pa javi ovde, jako me zanima...

e4300@3.2, 965p-ds3 rev 3.3, (kingmax 667 ddr2 1gb)x2
9600gso 768mb, 1tb wd, 500gb wd, sb live!
fortron 500w

WeD@ je offline   Reply With Quote