View Single Post
Staro 06.07.2008., 01:51   #567
d^_^b
Premium
Moj komp

d^_^b's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor hylem Pregled postova
Ja neznam da li ti to nekog (ili možda sebe) jebes u glavu ili što ... ali da te prosvijetlim 8800 GT je bolje od 9600 GT, a HD4850 od obje, pa čak i od 9800 GTX.

Ali koliko vidim tražiš savjete, koji ti ništa ne znače i kladim se da ćeš na kraju uzeti neisplativu 9800 GTX. Sretno ti bilo!
Zasto se vracati na staro kada imam novo... Sa konja na magarca...
To je isto kada bi neki lik sa 8500 presao na 7950 jer je ova "bolja"... bezveze...

Inace, imam samo NVIDI-u na raspolaganju... Nemam ATI-a... Zato i pisem na ovom forumu...

Iz uvodnog posta se je moglo skontati da me je covjek, koji mi je prodao karticu, nazvao i rekao:
" Dobar dan! Imam tvoju 9600GT koju sam vratio nazad da mi je zamijene.
Meni su rekli da je mogu dobiti za 15+ dana.
Ako ne zelis toliko cekati u roku od nekoliko dana mozes dobiti neku od ovih kartica: GTX260 ili 9800GTX ili 9800GTX (tvornicki OC). Uz nadoplatu, naravno.
Sam odluci da li ces cekati svoju staru 9600GT ili ces u roku od nekoliko dana dobiti noviju i bolju karticu uz nadoplatu.
Dovidjenja!"
Tako nekako...
Nista mi nije govorio za ATI... Vjerovatno ga nema na raspolaganju... Ali sutra cu nazvati i pitati ima li ista od toga... Mada bih ipak onda cekao i 30 dana i uzeo HD4870 a ne 4850...

Cijena GTX260 je priblizno jednaka cijeni HD4870?

I glavno pitanje koje se protura po temi je: "Da li da zadrzim 9600GT ili da je uz nadoplatu mjenjam za neku drugu i bolju NVIDIA-u? Ako da, onda za koju od navedenih?
EVentualno ATI-ja ako bude moglo, mada cisto sumnjam onda uzimam samo HD4870..."

d^_^b je offline