View Single Post
Staro 05.07.2008., 16:39   #1
gesaugen
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
Buffalo i Speedtouch u WLAN pomoć!

Da, koristio sam search i google i našo sam par tema koje su polovično vezane na ovu, no niti jedna od tih nema nije dala riješenje, stoga mih molio detaljnu pomoć ovdje

Imam slijedeće:
Thomson Speedtouch 780
Buffalo WHR-G54S
2 kompa koja su LAN kabelima spojeni sa Buffalom
uslugu Iskon DUO Carnet koja zahtjeva PPoE

ono što mi nikako ne uspjeva je nagovorit Buffala i ST da profunkcioniraju skupa, tj. da s kompovima spojenim na Buffalo mmogu surfat

Pošto se samo Buffalo i ST trebaju vidjet, mislio sam ih povezat u bridge vezu, no nikako da to uspijem... em ST-u nemogu poriktat uopće da traži kompove već samo potvrdit dal da dozvoli spajanje kompa koji se spojio na njega. također, buffalo se pravi toša pa se isto ne pokušava identificirat STu pa ga ovaj niti ne vidi... a to ide i obratno

molio bih dobru dušu koja se razumije i koja je voljda ono u detalje (riječ po riječ) napisat postupak tko koga gdje zašto i čime, bio bih mu od srca zahvalan!

Također detalj od Bufalla: ako mu stavim lozinku (jer ju po defaultu nema i login mu je root a pass se ostavi prazno), više se nemogu logirat na njega, niti sa tom novom lozinkom. Probao sam to nekoliko puta, resetirao svaku put modem i ono pisao lozinku gumb po gumb, probao sve kombinacije ali nikako - kao da ima bug za pamćenje lozinki...

Pomoć!
gesaugen je offline   Reply With Quote