View Single Post
Staro 05.07.2008., 13:20   #211
nobie
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
MaxTv pitanja!!!

1. ja imam brzinu neta 2mb i pošto se maxtv spaja na router/modem da li bi mi se onda internet veza usporila kada bi se nesto gledalo preko maxtv-a????

2. ja sam u 5. mjesecu produzio ugovor sa t-com-om na 18 mjeseci i dobio sam Zy-XEL wlan router..... da li imam ja sad pravo da ih trazim da mi donesu jos jedan wlam router????

"Nekim postojećim MAXadsl korisnicima bit će potrebno zamijeniti modem koji trenutno koriste novim modemom s IPTV funkcionalnošću.

Zamjena za novi žični modem iznosi 0,50 kn, a ukoliko ste korisnik WLAN-a, novi bežični modem dobivate za samo 1 kn jednokratno. Provjerite MAXtv dostupnost i postanite korisnik."

znaci da li mogu ja traziti da mi dofuraju jos jedan router???

3. maxtv bi bio u dnevnoj sobi a router na koji bi se trebao spojiti je skroz na drugoj strani stana pa mi je malo nezgodno vuci zice po cjelom stanu pa sam htio pitati jel bi bilo moguce izvesti necto ovakvo:

u dnevnoj sobi spojim maxtv i onaj njihov receiver (ili kak se vec zove taj uredaj) na router kojeg bi postavio u client mod i onda da se taj router spaja na ovaj Zy-XEL router prek kojeg ja sad imam net.... jel bi to islo tak???
nobie je offline   Reply With Quote