Citiraj:
Autor Batko
Ne pricam da se amd-ovi pregrijavaju, ali moj ne valja, kupio sam pastu najskuplju sto su imali u vemilu 40kn..(ona tamno srebrna)- skinio hladnjak ocistio sve oprezno, vratio hladnjak i dode mi do 113 stupnjeva i zamrzne se, probao sam sa original hladnjakom koji sam dobio u paketu isto se desava, proc nije klokiran ni nista.. jednostavno se pregrijava. nesto ne valja. mozda sam novi kuler pretegao pa se pocelo to desavat. nemam pojma ali probao sam sve finte.
|
Ajde ti smanji priču i uhvati se posla...provjeri jeli hladnjak dobro sjeo na jezgru procesora i jeli sve dobro spojeno...ljudi ovdje nisu od jučer i znaju šta pričaju.Ti si definitivno uzrok iznenadnog pregrijavanja procesora,nešto nisi spojio/fiksirao kako treba.Što se paste tiče,na procesor ide jako tanak sloj...iako,ona nije mogla prouzročiti toliku razliku u temperaturi.
Pomogni sebi i nama da ne čitamo ovakve gluposti...odjednom se može dobiti moždani udar,odjednom može grom opalit u zgradu,odjednom ti se golub može po*rati po glavi...ali procesor sigurno ne može odjednom imati tako visoke temperature bez ljudske gluposti/pogreške.
Pogreška je što si vjerovatno nešto zeznuo,a gluposti su ono što pišeš na tu temu.
Bez uvrede,ali imaš potpuni krivi pristup problemu...koji btw,iritira sve prisutne.
Lijepo kreni iz početka dok je taj procesor još uvijek živ.