View Single Post
Staro 04.07.2008., 23:35   #16
Matt
Premium
Moj komp

Matt's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
Koji cmizdravci, plačete bezveze. Normalo za novi shop da neke stvari kasne sa isporukom, i sam Beshtya je naglasio kakav šop bi ovo trebao biti, za one stvari koje se ne mogu nabaviti redovnim putem. Ako trebate nešto hitno, odite u Vemil i bok.

Ja imam samo riječi hvale za gospodina, iako sam kupio samo S1, odnos prema kupcu je idealan. Svoj novac ću sigurno ostavljati kod njega ubuduće.
Kao prvo nisam cmizdravac, nego sam samo jedan od kupaca koji je kao što zakon poslovanja kaže uvijek u pravu

Kao drugo, problem sa isporukom filtera za prašinu je također riješen. Zahvaljujem besthyi, na promptnoj isporuci te neplaćanju razlike u cijeni makar sam inzistirao da tu razliku platim. Ovo iskustvo nije bolno, jer nije ni iznos bio veliki, a opet se sve riješilo kako treba + još malo bolje. Zahvaljujem još jednom.

Siguran sam da ću u budućnosti opet trgovati sa besthyom al ukoliko mi odg dal ima navedene artikle sigurno na skladištu. Znam da je otvorio shop i to sam napisao u postu iznad. Znam da je to težak kruh sa puno muke, al ne bi bilo loše da se na stranici od hardveraja stavi kaj je dostupno kaj nije, te za koliko vremena je nabavljivo. Pretpostavljam da je besthya u ovih mjesec i po dana pohvatao barem pola konaca oko narudžbe i same isporuke do njega, te da to više neće biti problem.