View Single Post
Staro 04.07.2008., 15:09   #13
dubrava
Premium

Datum registracije: Apr 2007
-->
obicno mi traje 5-6-7 nekad i vise,rijetko kad manje, neki dan, 10:30minuta da uhvati signal i odredi lokaciju...
zanimljivo isprobao sam ga u tramvaju jucer, upalim i trebalo mu je 21:20minuta da uspostavi lokaciju, prolazio sam kroz cijeli grad i skoro dosao do odredista dok me nije pronasao.. uzasno iritantno cekanje, cuo sam da ima za kupit nekih antena na magnet, di i kako ?
jos jedna stvar me zivcira, idem po glavnoj cesti recimo slavonskoj i svako malo me prebaci strelica kao da se vozim po sporednih cestama koje su i po 200+ metara udaljene, to se cesto događa, vozim glavnim cestama a prebacuje me kao da se vozam okolo, pa neka druga cesta pak i to.. iritantno , ako se protiv toga borite? mislio sam da ce ovo s navigacijom ic puno bolje i uglađenije..nekako mi jednostavnije i brze izvuc kartu i pogledat put nego dok se ovaj narihta pa zuji na sve strane cijelim putem,kazu da onaj obican vivax treba 2-3minute da uspostavi signal i vjerovatno i bolje prati cestu katastrofa je ovo...
dubrava je offline   Reply With Quote