Dobro je uzeti pumpu kod Mystificatora, jer u kompletu dobiš sklop koji pali pumpu kad upališ PC
(spaja se na molex). Dobiš i malu posudu (rezervoar), koja je praktična za u kućište stavit, jer je, kako rekoh, mala.
Kaj se tiče ovog dal' je rezervar potreban, je - jer ćete se namučiti dok punite sustav s vodom bez njega. Kova, ja bi ti preporučil da se ne opterećuješ previše sa konstrukcijom samog bloka, jer su ti razlike u učinkovitosti zanemarive između, recimo, labirinta, vulgaris bloka ili D2D (inf. sa puuno sajtova i foruma). Radi ono kaj je lakše. Ovo je lako za napravit:
Kaj mislite ljudi o ovome - umjesto radijatora sa vent. da se u sustav uklopi jedan manji blok/radijator sa Peltierom na njemu. To sam si ja zamislil ko neki protočni bojler, samo kaj ne bi grijal vodu nego hladil.
Glečte - bil bi manji i lakše bi to išlo s midi towerima kod ugradnje. Ak hladiš gpu/nb/cpu s tim, mislim da bi došlo do ujednačene temperature i da ne bi trebalo stavljati zaštitu od kondenzacije ko kak treba kad se Peltier stavi direktno na blok. Možda sam malo bez veze zabrijal, ali me baš zanima kaj velite. Mogel bi se složiti i neki regulator/potenciometar za Peltier...