Citiraj:
Autor xEnomania
Baš gledam na njihovom sajtu koje bi se jedinice našle u igri, al mogu reć da su uglavnom sve stare ostale, samo par novih bi došlo.
Što se tiče samog datuma izlaska- nije mi toliko bitno kad bi igra izašla...oće li to bit za 6 mjeseci, godinu ili dvije sasvim je svejedno jer važnije mi je da kad dođe da bude barem upola dobra kao 1. nastavak. Kao primjer nekog proizvođača koji konstantno griješi mogu navest EA- jer oni rushaju zbog toga što si od samog početka odrede završetak razvijanja igre, pa ju na taj način totalno pokvare, stoga se nadam da je ovo bolji put kojeg su Blizzardovci izabrali.
|
naravno svaki novi nastavak razočarenje više,počevši od tiberium worsa,ja ga jednom samo vidio nisam ni odigro,i odmah mi dosadio gledajući ga,tako će i starcraft biti,sve staro,s novom grafikom,više efekata,i nešto novih jedinica,takav će i warhammer 2 biti, po shotovima i red alert 3,više nema novih ideja u rtsicama čini,nego reciklaža starih uz naravno bolju grafiku.
ipak očekujem više od starcrafta 2 zbog blizzarda i manje od red alerta 3 zbog reciklatora ea,a najviše očekujem od warhamera2.