Citiraj:
Autor pipe
Ja sam narucio Disk, fangillove, i silikonske vijke za ventove. HDD i grill-ove sam cekao skoro 2 tjedna, a vijci jos ni dan danas nisu stigli. Poslao sam vise PM-ova i ne odgovara. Jos mi nije poslao ni racun 
|
obzirom da sam sa Mattom na PM riješio pitanje a bluzeru pokušavamo naći alternativu da više ne čeka samo tu da pipe tebi odgovorim-račun sam ti poslao na mail ali očito je opet bio neki problem sa mailom...na PM-ove ti inače odgovaram uvijek (možda ne odmah istu večer ali ti odgovorim)-diskovi su kasnili kod uvoznika i to sam nekoliko puta ponovio.nije ih imao nitko u ZG pa smo dogovorili da ti i disk i grillove pošaljem zajedno-...vijci i gume od Xilencea nisu stigli u prvoj pošiljci i tu ne mogu ništa nažalost...a što se generalno tiče čekanja narudžbi sa prve pošiljke o toj pošiljci je stvarno već puno rečeno-nije Vaša krivnja ali sam se stvarno potrudio biti max korektan prema svakome baš radi strpljenja na tim prvim narudžbama-ako se netko smatra zakinut žao mi je...neka mi se javi na PM. Eto da sam mogao bilo što napraviti i požuriti na prvoj pošiljci napravio bih to vjerujte.
Ice Demon-nismo li mi prvotno dogovorili da ćeš uzeti rame i VGA na testiranje zajedno??