Citiraj:
Autor Hamm
gle TB ajde molimte reci da nisi imao recimop 3-4-5 dana slobodno kada si se izležavao na plaži...gle..malo mi je sve to jelte nerealno
@WraGG...wtf? nađi si drugi posao..tak je moja stara cca 4.g bez godišnjeg..bez subote..bez nedjelje..katastrofa! napominjem..dala je otkaz  ja bi ga doduše dao nakon mjesec dana bez slobodnog dana 
|
Nope...nisam baš nigdje išao...prve dvije godine sam krpao rupe zbog godišnjih "kolega" s posla...nisam ni 2 radna dana izostao s posla,ni na bolovanju bio...sad sam bio prosle godine na operaciji sinusa u 11. mjesecu,prvo bolovanje u ovih 4.5 godine...
Prošlo ljeto sam prvi put otišao 7 dana na godišnji...prije toga nisam ni 2 dana...sad ovo ljeto ću uzet 7 dana sigurno,drugih 7 je jos upitno...ovisi ako budemo imali gdje otići...za sad je sigurno da 18.07 idemo na Pag 7 dana...
Prve dvije godine sam odlazio na more lokalno,bio sam u rijeci...mozes birat gdje ćeš...ima super plaža,more čisto...pa sam odlazio onak,vikendom po cijele dane na more...
Najveći problem su mi stvarali godišnji odmori zaposlenika u firmi,jednostavno smo kadrovski to vrijeme bili totalno u deficitu pa sam morao biti prisutan,bilo je posla...uvijek bi preuzimao posao onoga koji je otišao hladit jajca na more 15 dana

hebiga,moraš ljudima dat godišnji...a moraš i radit da bi platio sebe i druge...pošto sam ja jedan od vlasnika obiteljske firme,znaš kome će se uskratit odmor