View Single Post
Staro 02.07.2008., 23:46   #27
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
gle TB ajde molimte reci da nisi imao recimop 3-4-5 dana slobodno kada si se izležavao na plaži...gle..malo mi je sve to jelte nerealno

@WraGG...wtf? nađi si drugi posao..tak je moja stara cca 4.g bez godišnjeg..bez subote..bez nedjelje..katastrofa! napominjem..dala je otkaz ja bi ga doduše dao nakon mjesec dana bez slobodnog dana
Nope...nisam baš nigdje išao...prve dvije godine sam krpao rupe zbog godišnjih "kolega" s posla...nisam ni 2 radna dana izostao s posla,ni na bolovanju bio...sad sam bio prosle godine na operaciji sinusa u 11. mjesecu,prvo bolovanje u ovih 4.5 godine...

Prošlo ljeto sam prvi put otišao 7 dana na godišnji...prije toga nisam ni 2 dana...sad ovo ljeto ću uzet 7 dana sigurno,drugih 7 je jos upitno...ovisi ako budemo imali gdje otići...za sad je sigurno da 18.07 idemo na Pag 7 dana...

Prve dvije godine sam odlazio na more lokalno,bio sam u rijeci...mozes birat gdje ćeš...ima super plaža,more čisto...pa sam odlazio onak,vikendom po cijele dane na more...

Najveći problem su mi stvarali godišnji odmori zaposlenika u firmi,jednostavno smo kadrovski to vrijeme bili totalno u deficitu pa sam morao biti prisutan,bilo je posla...uvijek bi preuzimao posao onoga koji je otišao hladit jajca na more 15 dana hebiga,moraš ljudima dat godišnji...a moraš i radit da bi platio sebe i druge...pošto sam ja jedan od vlasnika obiteljske firme,znaš kome će se uskratit odmor